HANGSZEREK-CITERA

OLDALAK SZERINT (TARTALOM)

                                         KirályVICCEKKirály

                                               2018 

  Kivel érezted nagyon jól magad 2017-ben?

         nover.jpg

vilagterkep.jpg

                  Mit csinál a jó feleség szeretkezés után?
                         - Felöltözik, és hazamegy.   

Isten megteremté Ádámot, és imígyen szóla néki:
- Ádám! Teremtettem neked agyat, hogy tudj gondolkodni, és nemi szervet, hogy tudj szaporodni.
És Ádám ujjong vala, ám ismét megszólal az Úr:
- Azt viszont tudnod kell, hogy egy kicsit kevés vért öntöttem beléd, így a két funkció egyszerre nem működik.    

Két vadász ül a magaslesen. Az egyik a távcsövével kémleli a tájat:
- Te, az nem a te házad az út mellett?
- De az enyém.
- Te, az nem a postás biciklije a kerítésnek támasztva?
- De az .
- Te, az nem a nejed a postással az ágyban?
 Nézi a másik vadász:
- De komám az bizony az ! Te nagyon jó lövő vagy, megtennéd, hogy a nejemet fejbelövöd, a postást meg tökön?
Az első vadász belenéz a puska távcsövébe, majd megszólal:
- Te, komám, úgy látom, hogy az most egy lövésből is menni fog.... 

Meddig lehet egyszerre két férfit szeretni?
- Ameddig észre nem veszik egymást.

Az öreg paraszt szekerére felkéredzkedik egy szemrevaló menyecske. Beszélgetnek, aztán egyszer csak megkérdezi:
- Aztán bátyám, mit adna egy jó pináért?
- Azért semmit lányom, de egy jó fütyiért odaadnám a szekeret lovastól.

Hatalmas buli után így szól a férj a feleségnek:
- Nagyon berúgtam az éjjel, így nem emlékszem, hogy veled dugtam-e a kamrában?
Mire az asszony:
- Az attól függ, hogy hány órakor?

A férj és a feleség kegyetlenül összeveszik.
- Csak tudnám, hogy hol volt a fejem, mikor feleségül kértelek?
- A combjaim között, drágám.

Két lánytestvér annyira félti a macskáját, hogy ki sem engedik a lakásból, nehogy egy félelmetes kandúrral találkozzon. Az idősebbik lány rövidesen férjhez megy és nászútra utazik a férjével. A húga táviratot kap: nagyon jól érezzük magunkat. Azonnal engedd ki a macskát!

                         LEHET,HOGY NEM VICC

                              Csillagjósda 2018-ra

Sokan, sokféleképpen próbálták már előre megmondani, mit hoz a jövő. Boszorkányok, jósok, trend, - és jövőkutatók. Van, akiknek bejöttek az előrejelzései, mások viszont csúnyán megégtek. Emberek tömegeinek ugyanakkor a mai napig igényük van arra, hogy valakik támpontot és kapaszkodót szolgáltassanak számukra az egyre gyorsabban változó világban. Ki-ki pedig maga döntheti el, hogy a bolygók állásában hisz inkább vagy elemzőknek és brókereknek. Azoknak, akik inkább az előbbiek táborába tartoznak vagy szimplán csak nem akarnak sokkolóan szakmai pénzügyi cikkeket olvasgatni az újév első napján jó hírünk van, ugyanis a Pénzcentrum egy igazi asztrológust kérdezett meg, hogy mire számíthatunk 2018-ban.

Csillagjósda 2018-ra

2018. a Vénusz jelképéhez sorolható esztendő, ez a bolygó a ragyogás és csillogás szimbóluma - fontos téma lesz az anyagi világ és a pénzügyi kérdések. Magánszemélyként és kisvállalkozóként az ésszerű, racionális befektetéseket érdemes előnyben részesíteni, amelyek józan belátás alapján működnek. Sajnos van arra jel (Skorpió jegyben a Jupiter), hogy a magyar ember úgy szeretne majd költekezni, mintha nem is éltük volna át a válságot - de túlzott hitelfelvétel helyett a saját erőre érdemes támaszkodni - kezdi asztrológiai elemzésének magyarázatát Imolai Judit (bölcsész, asztrológus, coach). Aki arra is felhívja a figyelmet, hogy lehetnek olyan luxus költekezésekre hívogató csábítások, amiknek mindenképpen ellen kell állnunk vagy legalábbis őszinte fedezetszámítást kell végeznünk a beruházások előtt.

Csillagjósda 2018-ra

A 2018-as esztendőt kezdő januári csillagkép fő jelképe, a Bak zodiákus jegyben álló Nap mellett haladó Vénusz bolygó, ami alapvető észszerűséget, kitartást, szívósságot és a hosszútávú célokra való építkezést szimbolizálja. Az év egy másik jelentős szimbólumköre, azonban korántsem túl vidám. A 2018. tavaszkezdő csillagképre jellemző bolygóállásokat legjobban a Trisztán és Izolda mondakörrel lehet szimbolizálni, nevezetesen, hogy bizony számítani kell olyan dolgokra és emberi kapcsolódásokra, amikből csak konfliktus sarjadhat. Minden gender érzékenységet félretéve ez bizony könnyen jelentheti azt, hogy
a szerelem nem írja felül a vagyoni kérdéseket, nagyon működhetnek a szimpátiák és a kémia, ugyanakkor fontos lesz belátónak lenni, figyelni a szánkra és a gyors beszédre. Azaz, hogy mit mondjunk, kinek mondjuk, mikor és hogyan. Biztosra vehetjük ugyanis, hogy 2018-ban különösen nehéz lesz majd menedzselni az elhamarkodottan induló kapcsolatokat.
Eldurvul a kampány
Aki egy kicsit is bízott abban, hogy a magyarok netán végre megemberelik majd magukat és kevesebbet acsarkodnak, azoknak bizony rossz hírt hoznak a bolygók. A 2018-as választásokat megelőző kampányidőszakban ugyanis készülhetünk szapora szavakra, kirohanásokra, és bár az egész rendkívül gyors lefolyású lesz, legalább ennyire erőteljes is. Mindennek ellenére Imolai Judit a diplomácia fontosságára hívja fel mindenki figyelmét:

vigyázzunk a kapcsolataikra, ne legyünk elhamarkodottak, óvakodjunk a pillanatnyi felindulásoktól és a perektől, mindig inkább a békés utat válasszuk.

Befektetés
Az,asztrológus,szerint,maradandó,dolgokba,érdemes,fektetni,2018-ban.
Ha van olyan örökségünk, földünk, lakásunk, házunk, amelytől nem fontos megválni, akkor az eladás helyett,a,hasznosítás,birtokban,tartás,javasolt,az,állagmegóvás,mellett.
Emellett,a,hitelintézeti,kamatok,jelentős,emelkedésére,nem,mutatnak,bolygójelek,viszont átrendeződhetnek a Magyarországon tevékenykedő cégek érdekeltségei, olcsóbb vidékekre fogják vinni a működésüket. Néhány nagy márka nagy létszámú üzeme a fizikai gyártásban működik majd, főleg országszerte a vidéken alacsony üzemeltetési költséggel folytatható szektorokban.
Kisvállalkozóként pedig, főleg a lokális bizniszekbe és a személyes kapcsolatok minőségi kezelésére érdemes,odafigyelni,így,ezek,szép,hasznot,hozhatnak.
Munkavállalóként és emberként a tudás, a tanulás nagyon fontos "befektetési" terület, dolgozóként akkor lesz lehetőségünk munkára, ha specialistaként vagyunk számon tartva. Napi szinten kell fejlődni alkalmazott számítástechnikai területen és használható nyelvtudás szinten. Érdemes a munkakörnyezetünkben befektetni a modern kommunikációba, értendő a fejlett eszközöktől a megfelelő,felhasználói,tudásig-teszi,hozzá,az,asztrológus.
Holdciklusok
Befektetéseknél és szerződéskötéseknél nagyon jó jelkép a növekedő Hold ciklusban indított beruházás, ez a befektetés gyarapodásával azonos analógia. Eladásnál, felszámolásnál javasolt a tevékenységet csökkenő Holdciklusban intézni, akkor a pénz jelképe átvitt értelemben jól elúsztatja azt, aminek mennie kell.

Csillagjósda 2018-ra

Egy teljes Holdciklus egyébként átlagosan 29,53 napig tart és az asztrológus szerint 13-szor keringi körül a zodiákus pályát. A Hold növekvő szakasza a termékenység és szaporodás erejét hordozza magában, ezért ekkor javallott például gyógynövényeket szedni, de akár rendezvényeket is ilyen időszakokra szervezni. Fogyó Holdkor pedig érdemes kártevőt irtani, gazolni, lomtalanítani, selejtezni, sőt,fogyókúrázni,is.
Fordulatok
A nagy cégek és külföldi érdekeltségek várakozó állásponton lesznek az (választási) eredmények befutásáig, nagy reformokat nem várunk. Viszont tavasztól nyáron át őszig sem bérnövekedés sem csökkenés,nagymértékben,nem,lesz-azonban,létszámleépítésre,számítanunk,kell,a
hívja,fel,a,figyelmet,az,asztrológus.,Aki,ugyanakkor,,hozzáteszi,hogy,nagyon fontos szinten tartani szakmai színvonalat a saját munkánkban, hiszen a változó körülmények között is mindent visz a minőség, amelyre mindig szükség van. Tavasztól őszig várunk olyan adminisztratív fordulatokat, amelyek,szoruló,hurokként,terelik,a,vállalkozókat,a,legalitás,felé,automatizált,és,átlátható,elektronikus,működés,lesz,az,elvárás.
Keressük a költségcsökkentési lehetőségeket, kisvállalkozóként és magánemberként elsősorban a hírek,követésével,önműveléssel,önellátással.
Szerződések,megkötésénél,az,alábbi,időpontokban,kell,különösen,figyelni:

2018. február 19-től március 6; március 23.-tól április 14-ig; június 26-től augusztus 18-ig; november 17-től-december6-ig.
Jogos bevételek késlekedésére pedig a következő szakaszban kell figyelni (halasztódhatnak a kifizetések):2018.március9-től-július11-ig.
A feltételek és a keretrendszerek átalakulása és lassulása, valamint (bizonyos lehetőségek megszűnése)nagy,lelkierőt,próbáló,időszak:
2018.április18-tól-szeptember5-ig.
Asztrológiai,tippek,állampolgároknak:
Nagyon józanul érdemes a saját befektetéseket kezelni, felértékelődik az öngondoskodás szerepe,
Megnyugtató módon és többféle formában (több lábon) érdemes az élet harmadik harmadára készülni, mert nemcsak a nyugdíjak értékállósága kérdéses, de a közösségi szolgáltatások (egészségügy, közlekedés)is,jelentős,mértékben,kér,anyagi,erőt,a,mindennapokhoz,
Gyermekvállalásnál az életminőség (egészséges ételek, minőségi oktatás, harmonikus otthoni lelki háttér) és fontos lenne, nemcsak a támogatások igénybevehetőségét kell tekintetbe venni,
Már fiatal korban, amikor az ember időről időre jól keres, érdemes tervet készíteni: megtakarítások, passzív,jövedelmek,tartalékok,legyenek,
Munkavállalóként a tavasz a "helyezkedés" lehetőséget rejti, és érdemes kihasználni a váltási alkalmakat. A folyamatos önképzés és a tudatos karrier gondozás elengedhetetlen lesz, más tanulás közben érdemes gyakorlati munkákra elhelyezkedni, referenciákat kérni, kapcsolatból még jobb kapcsolatba,jutni,
Napi szinten érdemes követni az adminisztratív kereteket, és a különböző jogi formákkal is érdemes képben,lenni,csakúgy,mint,a,rugalmas,munkavégzési,keretekkel!
Az,érme,másik,oldala
Az Imolai Judittal való beszélgetésünk végén természetesen érintettük az asztrológiának azt a részét is, miszerint a tudományos életben a bolygók ilyesfajta tanulmányozása áltudományként van számon tartva. Az asztrológus erre úgy reagált, hogy ő a szinkretizmusban hisz, nevezetesen, hogy a "tudományoknak" jól megkell férniük egymás mellett, fontos dolgok kérdésében különböző szakembereknek is a cél érdekében egyetértésben kell kollaborálni, és az élet igenis helyet biztosít a legősibb,tradíciókra,épülő,szellemiségeknek,is.
Azt persze ő sem tagadja, hogy mint miden hivatásban, az ő szakmájában is sok a kókler és a pénzéhes csaló, ugyanakkor fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy az emberek mindig remélnek valamit, ami átsegíti őket az életen. Az asztrológus arra is kitért, hogy a napi, heti horoszkópok csupán nagyon elenyésző százalékban készülnek szakavatott kezek által és inkább csak az olvasottság növelése a céljuk. Úgyhogy ezek alapján senkinek sem javasolja, hogy fontos kérdésekben döntést hozzon, arra ugyanakkor egy-egy jól megírt szösszenet alkalmas lehet, hogy az ember magába mélyedjen és elgondolkozzon saját természetén. Ki-ki tehát maga döntheti el, hogy tapasztalata szerint a bolygók állásában hisz inkább vagy elemzőknek és brókereknek - bármely eset is álljon fenn, célszerű a minőséget választani.

orrás:penzcentrum.hu

 

 

 

 

Ez a honlap még 5 napig reklámmentes.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 13
Heti: 53
Havi: 201
Össz.: 210
Oldal: Vicces oldal
HANGSZEREK-CITERA - © 2008 - 2018 - hangszerek-citera.hupont.hu